Valutor:

Frakt & Retur

Frakt & returer
EMS, som vanligtvis är inom en vecka (3-7 dagar) för transport. Om du har särskilda frakt krav, vänligen meddela oss.
Vi garanterar de erforderliga engångs leverans order placeras och transfereringar. Och ett spårningsnummer kommer att skickas så snart som varorna levereras ut. Men vi kan inte kontrollera statusen för din försändelse efter att den lämnar vår leveransavdelningen. Orsaken till förseningen kan bero på väder problem eller andra omständigheter utanför vår kontroll.
För enkelhetens skull och skydda våra kunder, erbjuder vi möjligheten att sjöfarten din beställning, kräver direkt signatur. Observera att valet att acceptera paketet utan att behöva för undertecknande, måste de vara ansvarig för thatshould ditt paket försvinner under transporten eller efter förlossningen.
Returer & Byten
Här i vår webbutik, strävar vi efter att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och tjänster. Vi vet att online shopping är inte ofta i dina förväntningar, när du får din beställning. Du måste kontakta oss innan du skickar poster. Observera, exklusive frakt och hanteringskostnader, retur eller utbyte. Dessutom kan vi inte vara ansvarig för förlorade försändelser
transaktions
Handel är att följa samma riktlinjer, i gengäld, de måste inom 15 dagar från mottagandet datum, oanvända, oskadade, och åtföljs av alla originalförpackning. För Annullering
Inom 24 timmar efter betalning om du vill annullera din beställning, kontakta oss. Efter beställningen har skickats kommer att behandlas som en begäran om uppsägning, i enlighet med returpolicy.
tillbaka